Kompletna tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo

Kompletna tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo 3

GoDJi tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo

Kompletna tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo 2

Tematski uređena livada u Lonjici ovog srpnja postala je mjesto druženja i zabave za velike i male. U sklopu ovogodišnjeg Piknika by Pub Cubismo posjettelji su uživali u gastronomskoj ponudi, live svirkama, DJ nastupima, a najmlađi u posebno pripremljenom kutku za djecu.

Svi oni koji su vikend odlučili provesti na kontinentu, nisu nimalo požalili – kako pišu mediji – jer su sunce i lijepo vrijeme te osvježavajuće večeri bile idealne za dobru uz ples, brojna piva i koktele po izboru te burger i ostale specijalitete.

 

Kompletna tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo 4

Naš goGJi tim bio je zadužen za kompletnu tehničku provedbu događanja – od montaže pozornice, razglasnog i mikrofonskog sustava, scenske i ambijentalne rasvjete stolova, drveća i okoline kao i niza žarulja iznad iznad cijelog lounge dijela Piknika., uz tehničku podršku i demontažu. Uz Grupu Full Gas acoustic i Trnje live acoustic, atmosferu su podizali i goDji DJ-evi i tako bili dio i glazbenog line up-a ovogodišnjeg Pikinika.

Piknik je tako bio odličan odabir destinacije za ovaj vikend, u dnevnoj ili večernjoj varijanti.

GoDJi tim specijaliziran je za uslugu tehničke produkcije događanja po principu ključ u ruke, upravo zato smo provjereni dugogodišnji partneri brojnih organizatora i event agencija.

Kompletna tehnička provedba Piknik 2021. by Pub Cubismo

Zainteresirani ste za tehničku produkciju događanja?

Kontaktirajte nas!