Naši DJ-i

DJ goDJi

dj zagreb

Posljednjih 15 godina aktivno se bavi DJ-ingom kao i organizacijom te provedbom najrazličitijih evenata.

Odsvirao je veliki broj svadbi, privatnih zabava, rođendana, poslovnih događanja i zabava, sportskih događanja i različitih drugih evenata. Bilo da preferirate komercijalnu glazbu, studio 54, rock, domaću zabavnu glazbu ili nešto treće repertoarom će zadovoljiti svačiji ukus. Profesionalnim pristupom svakom eventu, kako u glazbenom tako i u organizacijskom i protokolarnom segmentu pobrinut će se da ispuni sva vaša očekivanja.

2013.g. osniva goDJi entertainment i uz partnere i suradnike tržištu osigurava zaokruženi koncept agencije za pružanje usluga audiovizualne produkcije, tehničke podrške za konferencije i evente, usluge planiranja i organizacije događaja i consulting koja je u stanju u djelo provesti svaki vaš event bilo da se radi o vjenčanju, privatnoj zabavi, poslovnom ili sportskom događanju. Na vama je samo da pitate.

DJ duo „Music Attack“

nasi-dj

DJ Baggio
Jedna riječ će biti dovoljna – Showman! DJ kojeg u Jaski ne treba previše predstavljati. Vjerujemo da ste barem jednom bili na njegovom partyu i osjetili kako svojom dobrom glazbom drži ekipu cijelu noć na nogama!

Mogli ste ga vidjeti da nastupa po cijelom gradu: Klizalište Jastrebarsko, Tv Bar, Haustor, Mazana, Pastuh Pub, Sala Rubin Jastrebarsko, ali i šire: Restoran Lobby Zagreb, Hotel Antunović, Sala za vjenčanja Stara Preša, Šenkovec, Restoran Kralj Zvonimir (Sheraton) Zagreb, Disco club Suzy (Slunj), Diskoteka Lampaši (Jastrebarsko), Diskoteka Saturn (Jastrebarsko), Marittimo club Jaska i mnogi drugi, što samo po sebi govori dovoljno o ovom glazbenom kreativcu! Iza sebe ima veliki broj odrađenih svadbenih svečanosti, domjenaka, privatnih partya. DJ koji će zasigurno ispuniti vaša očekivanja, jer se na njegovom glazbenom repertoaru nalazi glazba koja će zadovoljiti svačiji ukus!

DJ Sylvanas
Uz Music Attack, Sylvanas (DJ & producent) je član glazbenog trojca Twosidez čija je originalna glazba priznata i izvan Lijepe naše. Dečki iz Twosideza su svojevremeno potpisali profesionalni ugovor s izdavačkom kućom iz SAD-a (50/50 Global Musik Inc) koji su pod palicom velike korporacije Warner Music Group, a potporu imaju i od svjetski poznatih imena kao što su The Chainsmokers, Jerry Ropero, Danny Avila, ZROQ te brojnih hrvatskih producenata i DJ-a. Sylvanasove nastupe ste često mogli viđati u TV Baru u Jaski i okolici, te velik broj nastupa u Aquariusu i ostalim klubovima u Zagrebu. Uz sve navedeno sada je spreman pružiti i vama vrhunsku zabavu.

Ovo je DJ čiji će glazbeni repertoar zadovoljiti sve obožavatelje elektronske glazbe, no svakako i ostalih glazbenih stilova.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.