GoDJI entertainment

Uz GoDJi vaša vizualna i zvučna prezentacija biti će na visokoj razini.

GoDJI entertainment je agencija za pružanje usluga audiovizualne produkcije, tehničke podrške za konferencije i evente, usluge planiranja i organizacije događaja te consulting. Osigurat ćemo vidljivost svake komponente vašeg vizualnog identiteta i pomoći vam da ispričate svoju priču, prenesete ključnu poruku, predstavite novi proizvod ili se samo zabavite i uživate u danu/večeri. Sve to možemo postići korištenjem odgovarajuće scenske i ambijentalne rasvjete uz profesionalne razglasnu i video opremu te vrhunske DJ-e.

Usluge

Specijalizirali smo se za profesionalne usluge ozvučenja i razglasa svih unutarnjih i vanjskih događanja kao temeljnu djelatnost dok naša ponuda usluga danas obuhvaća usluge rasvjete i light showa za različite privatne i poslovne prilike, ozvučenja i razglasa različitih opsega, zahtjeva i potreba, karaoka, DJ angažmana kao i najam opreme i sustava navedenih usluga za ili/i uz organizaciju zabavnih, promotivnih i poslovnih događanja.

Saznajte više

Već više od deset godina mixamo najbolju glazbu za vas i svojim uslugama omogućili smo da vaše zabave i eventi budu nezaboravni i da ostanu svima u lijepom sjećanju.

Vrhunski tim i oprema

Posjedujemo vrhunsku opremu, stručno osoblje, iskustvo, kreativnost i maštu koja je garancija uspješnih evenata. Stručnost naših zaposlenika stečena kroz dugogodišnje iskustvo, pomno odabran asortiman usluga i opreme, kao i individualiziran pristup zahtjevima svakog klijenta, osiguravaju kvalitetnu uslugu i inovativna rješenja. Svaki uspješan event naših klijenata je i naš uspjeh. Uvijek smo fokusirani na cilj koji smo definirali zajedno s klijentom i prema kojem zajedno težimo.

naši dj-i
  • Misija

    Ponudom usluga, individualiziranim pristupom, tehničkom podrškom i provedbom sudjelujemo u vrijednim trenucima promocije, uspjeha i poslovanja, uspostavljanja odnosa i povezivanja, pjesme, plesa i slavlja naših klijenata.
  • Vizija

    Biti pokretač komunikacije, dobroga glasa, informacija i rezultata, smijeha, zabave i veselog raspoloženja na različitim događanjima.

Jeste li riješili sve vezano za glazbu na svom vjenčanju?

Odvojite malo vremena i naš će vam tim poslati savjete i poslati odgovore na vaše dileme.

ISPUNITE UPITNIK

Javite nam se sa svim pitanjima.

Saznajte sve informacije o našim uslugama, na sva pitanja odgovaramo u kratkom roku.

KONTAKTIRAJTE NAS