Usluge najma vrhunske opreme, rasvjete, razglasa, karaoka i DJ-a za svaku prigodu

Prezentirajte se kvalitetnim zvukom i vizualnim doživljajem koji se pamti!

Osigurat ćemo prepoznatljivost svake komponente vašeg vizualnog i audio identiteta, pomoći vam da ispričate svoju priču, prenesete ključnu poruku, predstavite novi proizvod ili se samo zabavite i uživate u danu/večeri. Sve to možemo postići korištenjem odgovarajuće scenske i ambijentalne rasvjete uz profesionalne razglasnu i video opremu te vrhunske DJ-e.

Najam rasvjete za vjenčanja

U GoDJi asortimanu odaberite sami između bojenja cijelog prostora, bojenja stola mladenaca ili nekog drugog detalja u prostoru, rasvjete za plesni podij, svjetlosne zavjese (koja se postavlja iza stola mladenaca), zvjezdanog neba, projekcije imena mladenaca, disco kugle, laser showa, svjetlosnog topa, balončića, niskog dima ili kreiranje osvjetljenja prepustite stručnom GoDJi timu koji će napraviti da svaki prostor zasvijetli, ali doslovno.

Saznajte više

Najam DJ-a za vjenčanje

Postoje razne vrste muzike, ali samo je jedna koja će biti savršena za vaš najvažniji dan u životu. Želite li potpuno drugačiji doživljaj zabave na vjenčanjima, da plesni podij bude pun tijekom cijele večeri izaberite nekog od naših DJ-a s dugogodišnjim iskustvom. Naši DJ-i osim što puštaju glazbu animiraju publiku te na taj način stvaraju izuzetnu atmosferu na plesnom podiju. Zamislite vjenčanje na kojem možete unaprijed dogovoriti listu pjesama uz naše prijedloge i savjete.

Saznajte više

Najam rasvjete

Predstavite se u boljem svjetlu. Bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom događanju osigurat ćemo vam da prezentaciju vašeg vizualnog identiteta podignete na višu razinu. Kvalitetna rasvjeta može svaku atmosferu učiniti čarobnom! Maštate o savršenom vjenčanju, dobroj atmosferi, prekrasnoj rasvjeti i odličnom uređenju, organizirate poslovni događaj, konferenciju, teambuilding, ili samo želite zadiviti svoje partnere vizualnom prezentacijom, ali ne znate kako to ostvariti – ne brinite, GoDJI entertainment može se pobrinuti...pa skoro za SVE!

RASVJETA

Najam razglasa

Za dobar glas najvažnije je da se daleko čuje, zar ne? Ako imate dobar glas ili važnu poruku koju treba prenijeti – mi vam možemo osigurati dobar zvuk. Kako? Nikad jednostavnije. Trebate li kompletno ozvučenje unutarnjeg ili vanjskog prostora ili samo neki određeni dio opreme ili uređaj mi vam možemo omogućiti uz najkvalitetniju opremu, tehničku podršku stručnog i dostavu – od najma zvučnika (razglasa) i mikrofona do najma miksete i DJ opreme.

Provjeri razglas

Najam DJ-a

Složit ćete se da je glazba izrazito bitna na svakom eventu i o njoj ovisi atmosfera. Bilo da se radi o privatnoj/neformalnoj zabavi, svadbenoj svečanosti, poslovnom domjenku, konferenciji ili nekom poslovnom drugom eventu dobro je znati da se za miks pultom nalazi profesionalni DJ (i ton majstor) koji zna što radi i što treba napraviti. Dobra glazba je idealna kulisa za ugodna druženja, zaokružuje dojam i poboljšava doživljaj.

Saznajte više

Najam karaoke opreme

Svi vole karaoke, zar ne? Ukoliko želite prirediti zabavu za prijatelje ili savršen teambuilding za svoje suradnike, koji će svima ostati u sjećanju onda su Karaoke party pravi izbor za vas.
Želite li sve zadiviti vrhunskom izvedbom Franka Sinatre ili otpjevati legendarne pjesme Tine Turner kontaktirajte naš stručni tim koji će vam to omogućiti. Probudite osjećaje, zapalite vatru…oslobodite svoj glas!

Unajmi karaoke

Business eventi

Najam rasvjete, razglasa, mikrofona, projektora (uz kooperante/partnere i videozidova, bina/stagea i dr.), DJ-a, tehničke podrške za poslovne evente/događanja (korporativne evente) - od konferencija preko tembuildinga, otvaranja novih poslovnica, predstavljanja proizvoda, promocija, modnih revija, koncerata, sajmova itd. Prezentaciju vašeg vizualnog i auditivnog identiteta podignete na višu razinu. Osigurati ćemo vidljivost svake komponente vašeg vizualnog identiteta i pomoći vam da ispričate svoju priču, prenesete ključnu poruku i/ili predstavite novi proizvod, uslugu.

saznaj više

Ponosni smo na divne riječi naših klijenata :)

Velike zahvale DJ Baggiu na vrhunskim trenucima na više mojih zabava, a ponajviše na svadbi. Vrhunski profesionalac i showman! Tople preporuke!

Igor Pauk

Jedva čekam priliku za suradnju s ovakvim profesionalcima. Ekipa sve čestitke za vaš rad.

DJ jOke

Svaka vam čast dečki! Vi znate kako se radi dobar party! Bio sam s društvom za doček Nove i mislim da se vidimo na svakom sljedećem partyu!!

Marko

Radio sam svadbu s dečkima, atmosfera odlična, kao suradnici svaka čast mogao bih svaki vikend s njima raditi, kao profesionalci za svaku preporuku.

Tomislav

Ovi dečki su prva liga, bila nam je potrebna promjena u gradu s drukčijim stilom glazbe i s takvom zabavom kakvu oni naprave, pratim ih od samog početka i pratim ih do kraja, definitivno naprave najbolji party u gradu.

zizi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.