Nova trendi ideja za nezaboravan team building

 

Team building je okupljanje gdje se svi zaposlenici druže u neformalnoj okolini, bez titula, jednostavno gdje se svi trebaju opustiti i osobno se podružiti. No često te titule iz tvrtke i hijerarhija znaju biti otegotna okolnost za pravu atmosferu na team building-u i ne dolazi do željenog efekta. No, postoje odlični, kreativni teambuildinzi na kojima se ta hijerarhija itekako može razbiti. Karaoke su odlična aktivnost za razbijanje tih nevidljivih stepenica i zapreka. Na karaokama nema šefova i tajnica, nema više i niže rangiranih, članova uprave i slično. Na karaokama svi postaju isti, svi se žele samo zabaviti uz svoje najdraže pjesme i pritom zabaviti sve prisutne. Ne brinite ako nemate sluha jer na karaokama je sve do smijeha i zabave a vjerna publika će vam sigurno pomoći pa se na trenutak ili dva možete osjećati i kao legendarni Mišo Kovač, samo raširite ruke… Redovito nakon team buildinga najupečatljiviji dojmovi i ono što svi prepričavaju uz smijeh su iskustva s karaoke večeri. Također, manje-više uvijek netko iznenadi s fantastičnim pjevanjem na opće iznenađenje ostalih prisutnih jer u godinama zajedničkog rada i nebrojenih zajedničkih radnih dana jednostavno nisu nikada čuli kolegu/icu u opuštenoj atmosferi da pusti glas pa se po tvrtki počne pričati o novom glazbenom show-u na koji bi mogli prijaviti kolegu/icu.

Zbog svega navedenog, kada počne priča o sljedećem team building-u založite se za naše GoDJi karaoke, založite se za dobru atmosferu i puno zabave i smijeha. Zašto?

Uz karaoke možete angažirati i DJ-a, jer kada se svi ispušu, isplešu i ispjevaju da atmosfera i euforija ne bi pala često je potreban iskusan DJ koji će znati prepoznati i čuti želje prisutnih te održavati atmosferu na zavidnoj razini do kraja zabave. Opušteni trenuci s kolegama tako će proći s puno zabave i plesa.

Dakako, za puni doživljaj možete uzeti u najam rasvjetu koja može obojiti cijelu prostoriju po potrebi i ritmu pjesama, može biti kao u suvremenom disco klubu ili retro klubu iz 70ih i 80ih ili pak diskretna rasvjeta za vrijeme dok netko govori ili slično. U službenim trenucima za konferencije, promocije, otvaranja, predstavljanja, revije, koncerte, sajmove i slično naraspolaganju su vam najam rasvjete, razglasa, mikrofona, projektora (uz kooperante/partnere i videozidova, bina/stageova i dr.).

Imamo sve usluge idealan team building ili događanje vi se samo opustite i uživajte s kolegama/icama u nezaboravnim trenucima.

 

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.